BEJELENTKEZÉS AZ OPTIME RENDESZRBE
Nyitvatartás H-P:  6:00-22:00 Sz-V: 8:00-20:00

Victory Fitness Káposztásmegyer

1048 Budapest, Homoktövis u. 1. | budapest@victoryfitness.hu | +36 1 788 5229
slide
slide
slide
slide

Főoldal

TEKINTSÉTEK MEG TERMEINK BEMUTATKOZÓ FILMJÉT!

 

 

Egy szenzációs bérletakcióval is várunk titeket! Kattints a "Bővebben" gombra, és megtudhatod mit kapsz majd szenzációs bérletcsomagunkban!

5. születésnapunkat ünnepeljük december 1-én! Várunk színes programjainkkal!

December 1-én pénteken színes szülinapi programokkal, jelentős bérletakcióval várunk titeket! Részletek napokon belül itt a "Bővebben" fül alatt, és a facebook eseményben!

Érdemes lesz lenézned hozzánk!

Válts most negyedéves bérletet, és ajándékba PUMA hátizsákot adunk!

A csomag tartalmaz:

3 havibérletet
2000 Ft szolárium feltöltést
2 napijegy kupont, mellyel ismerőseidet hívhatod el

PUMA hátizsákot!

Az akció október 10-ig érvényes, ne maradj le!

Ha érdekelnek Lucz Dóri U23 világbajnokunk, és immáron kétszeres felnőtt európabajnokunk gondolatai a versenyzésről, edzésről, mentális felkészültségről, kattints a "Bővebben" fülre!

BootCamp már hétköznap is!

Alex BootCamp órája, mellyel eddig csak vasárnap találkozhattatok az órarendben, már szerdán is vár titeket! A funkcionális edzés legjava egy órában! Vasárnap és szerda 20.00 BootCamp!

Negyedéves bérlethez májusban +2 hét ingyen!

Minden május 31.-ig váltott negyedéves bérlethez +2 hetet adunk ingyen, így most változatlan áron 3 és fél hónapig edzhetsz, kapsz 2000 Ft szolárium feltöltést, két napijegy kupont, amivel elhozhatod ismerőseidet, ha még nem jártak nálunk, és egy fehérje turmixra is a vendégünk vagy!

Kihagyhatatlan nem?

Gondoltunk azokra is, akik már váltottak havibérletet, ők a különbözet kifizetésével átválthatnak negyedévesre, természetesen azonos akciós feltételekkel!

Kedves Vendégeink!

Felkerültek az internetre új óratípusaink bemutatóvideói, mely segítséget jelenthet sokaknak ahhoz, hogy kicsit jobban belelásson milyen gyakorlatokat, edzésmódszereket alkalmaznak edzőink ezeken a csoportos órákon, vagy személyi edzéseiken.

Ha többet szeretnél megtudni óráinkról, edzőinkről, kattints a "Bővebben" fülre.

Ha a tavasz a legcsunyább arcát mutatja, vár a Victory Fitness

Mi a Victory Fitness-nél szeretnénk a sportot a stabil ponttá tenni az életetekben, emiatt sem nyári hőség, sem tavaszba visszaköszönő jeges szél nem lehet akadálya számunka annak, hogy a lehető legjobb körülmények közt tudjatok kikapcsolódni, elmerülni a sport élményében!
Várunk titeket jó időben, rossz időben, kellemes nap után, vagy akkor amikor semmi nem jön össze.
Victory Fitness

ÉRKEZZ IDŐBEN, HOGY MEGLEGYEN A HELYED!

Kedves Vendégeink! Többször fordult elő, hogy valaki bejelentkezett egy órára és mégsem jelent meg. Ez elsősorban eszközös óráknál jelent problémát: TRX, Spinning, Spinracing. Ugyanis így egy másik vendégtől, veszi el a lehetőséget, hogy jöjjön edzeni, aki helyhiány miatt nem tud feljelentkezni.
Ennek a problémának a megoldására az alábbi szabályt vezetjük be:

Órakezdés előtt 5 perccel be kell csekkolni a terembe. Ellenkező esetben törlődik a foglalás.

Üdvözlettel: Victory

 

Hétvége? Nem ok az ellaposodásra.

Hétvégén itt az ideje bepörgetni az eseményeket és kihasználni hogy a munkánk nem korlátoz minket sem időben, sem figyelemben, teljes koncentrációval és motivációval tudunk belevágni a sportolásba! Várunk titeket a hét mindegyik napján!

TARTS VELÜNK NOVEMBERBEN!

ULTRABALATON!

Kedves Vendégeink!

Ha szeretnétek részt venni, egy csapatjátékban, szerettek futni, és szívesen csatlakoznátok csapatunkhoz, akkor van egy jó hírünk: VAN MÉG HELYÜNK!

2015. május 30.án rendezik meg az ULTRABALATONT, melyen 2 csapat a Victory színeiben futna. A versenyről azt kell tudni, hogy a teljes táv 220 km. DE! nem kell megijedni, ez váltóverseny, mindenki annyit fut, amennyit tud. Egy csapatban 10 fő kell, hogy legyen, és egymást váltva tudjuk teljesíteni a teljes távot.

Igazi kihívás, versenyszellem, jó közösség, és ne feledjétek inkább hatalmas élmény, és buli. A lényeg a mozgás szeretete!

Ha van kedvetek csatlakozni egy ilyen rendezvényhez, akkor küldjenek e-mail-t az alábbi címre:

ujpest@victoryfitness.hu

Vagy az is jó, ha a recepción jelzitek a részvételi szándékot, és kollégáink felveszik az adataitokat.

Még egy fontos dolog: hivatalosan a nevezés lezárult, de nálunk van pár hely, és még nevezési díjat sem számítunk fel!

‪#‎ultrabalaton‬ ‪#‎futás‬ ‪#‎victoryfitness‬