BEJELENTKEZÉS AZ OPTIME RENDESZRBE
Nyitvatartás H-P:  6:00-22:00 Sz-V: 8:00-20:00

Victory Fitness Káposztásmegyer

1048 Budapest, Homoktövis u. 1. | budapest@victoryfitness.hu | +36 1 788 5229
slide
slide
slide
slide

Új videóink már elérhetők!

Kedves Vendégeink!

Felkerültek az internetre új óratípusaink bemutatóvideói, mely segítséget jelenthet sokaknak ahhoz, hogy kicsit jobban belelásson milyen gyakorlatokat, edzésmódszereket alkalmaznak edzőink ezeken a csoportos órákon, vagy személyi edzéseiken.

Ha többet szeretnél megtudni óráinkról, edzőinkről, kattints a "Bővebben" fülre.BodyXpert, a funkcionális edzések legkikapcsolóbb, legszórakosztatóbb, egyik leginkább fejlesztő speciális vállfaja! Nagy Tomi edzőnk a Jégpalotai teremben ilyen órát jelenleg még nem, személyi edzéseket viszont tart, melyekre pontosan ezt a funkcionális szemléletet, mindig kihívást állító, fejlesztő edzői hitvallást hozza, nem véletlenül keresik fel olyan sokan!
 Hot-Iron, a lehető legatletikusabb, legformásabb női alak kialakításáért, azoknak, akik nem bízzák a véletlenre a nyári bomba alakjukat! Rékasi Andit kell keresni, akár csoportos órákon, akár személyi edzéseken, ha valaki a tökéletesen esztétikus női megjelenést tűzi ki célul.
 Zsírégető Step Bartinai Ágival és Újpesten Benigni Ildivel, a vékony derékért, izzasztó, igazán pörgős, zenés órák kedvelőinek!
 Várunk titeket ezen kívül még rengeteg más csoportos órával is! Legfrissebb órarendünket keressétek mindig itt az oldalon az órarend menüpontban, vagy a facebook oldalunkon a képek közt.

Sportolni jó! Ne felejtsétek, nyárig még kettő hónap áll rendelkezésünkre, most kell igazán tudatosnak lenni! Várunk minden lelkes sportolni vágyót a lehető legteljesebb eszközparkkal és edzői gárdával!