BEJELENTKEZÉS AZ OPTIME RENDESZRBE
Nyitvatartás H-P:  6:00-22:00 Sz-V: 8:00-20:00

Victory Fitness Asia Center

1152 Budapest, Szentmihályi út 167-169. | azsiacenter@victoryfitness.hu | +36 1 788 5229

Áfra Ákos

IFBB. Testépítő, erőemelő és speciális kondicionáló szakedző

Személyi edző, versenyfelkészítő

CrossFit / Funkcionális tréner

 

Azon kevés emberek közé tartozom ebben a szakmai szegmensben ma Magyarországon, akiknek a meglévő szakmai tudása mellé, egy igen komoly, közel 30 éves rutin és tapasztalat párosul a testfejlesztés, testkarbantartás, alakformálás, egészségmegőrzés területén! Ez pedig ebben a szakmában páratlan, és talán a legkomolyabb erény!

 

Több mint két évtizedet a súlyzós kondicionáló környezetben töltve, és testépítőként versenyezve komoly sikereket, és eredményeket könyvelhetek el!

 

2007. Muscle Mania Testépítő Világbajnokság, Los Angeles - 2. helyezett.

1999. Superbody Testépítő Világbajnokság, Orlando - 3. helyezett

1998. Muscle Mania Testépítő Világbajnokság, Los Angeles - 2. helyezett

1998. Superbody Testépítő Bajnokság, Magyarország - Magyar Bajnok

 

A Crossfittel, 5 éve kerültem szoros kapcsolatba, és a korábbi sportági kompetenciáim, illetve az azokban megszerzett készségeim miatt, rögtön azonosulni tudtam a koncepciójával és rendszerével!

Igen rövid idő után, már az első versenyemen rendkívül sikeresen szerepeltem, és igen komoly eredménnyel, 4. helyen végeztem az EMT European Masters Throwdown, CrossFit Európa bajnokságon.

 

Csoportos edzéseimen a manapság legnépszerűbb edzésirányzatok (CrossFit, Funkcionális tréning, Kettlebell, Olimpiai súlyemelés, TRX, Spartan) mozgásformáit alkalmazom a vendégeim egyéni igényeinek, céljainak, figyelembe vételével!

 

A Gödöllői Szent István Egyetemen tanítok Funkcionális testnevelést! Továbbá szakmai segítséget nyújtok különböző sportágak élsportolóinak erőnléti felkészülésében.

 

Speciális, egyénre szabott, sportág specifikus, személyes hangvitelű edzési igényeiddel, legyen a célod bármi, keress bátran!