Dömötöri Krisztina

A sport és a zene kapcsolata gyerekkorom óta meghatározó szerepet tölt be az életemben. Pályafutásom a tánc kötelékében indult, melynek különböző formáit (jazz-balett, hip-hop, kortárs, latin táncok) a mai napig szenvedéllyel űzöm és ha tehetem minden alkalmat megragadok egy-egy workshopon vagy képzésen való részvételért. Emellett különböző mozgásformák, mint a csoportos edzések (crossfit, aerobic), futás, úszás, squash szintén a mindennapjaim részét képezik. Elmondhatom, hogy a mozgás és a zene lételemem. Mindezek tükrében született meg az elhatározás, hogy magam is szakemberként ösztönözzek minél több embert az egészséges életmód kialakítására, rámutatva arra, hogy a sport és táplálkozás együttes erővel alkalmas megváltoztatni életminőségünket. Az elhatározást a megvalósítás követte, elvégeztem az IWI Nemzetközi Fitnesziskola csoportos fitness instruktor képzést, így végre azzal foglalkozhatok, amit igazán szeretek.

Célom, hogy a mai rohanó világban egy olyan közösséget építsek, ahol a sport és az egészséges életmód teher helyett szokássá váljon, mely többé nem hiányozhat a szürke hétköznapokból. Legyen szó egy pörgős aerobic óráról vagy izzasztó köredzésről, ugyanazzal a lelkesedéssel várlak, és gondoskodom róla, hogy az óra után energiával tele és jó kedvvel hagyd el a termet.  

Szeretettel várok minden sportolni vágyót egy változatosan felépített jó hangulatú funkcionális köredzésre. Óráimon nagy hangsúlyt fektetek a pulzuskontrollált edzésre, ahol egyaránt szerepet kapnak saját testsúlyos és eszközös gyakorlatokat is. Az összetett gyakorlatok hatására egyszerre fejlődik az erő állóképesség és koordináció.

Csatlakozz Te is, érjük el közösen a CÉLOD!

Mottóm: ”A kitartás a kudarcot rendkívüli sikerré változtathatja.”

Végzettségek:

  • Budapest Gazdasági Főiskola – Külgazdasági üzletkötő
  • IWI Nemzetközi Fitnesziskola – Csoportos Fitness Instruktor
  • IWI Nemzetközi Fitnesziskola – Sporttáplálkozás és táplálékkiegészítés
  • Funkcionális step

Elérhetőségek:

E-mail: kriszti_fit@hotmail.com
Instagram: krisztifitt
Facebook: Kriszti_Fit