Kolozs Rita

A mozgás szeretete gyerek korom óta elkísér. A mozgásformák széles spektrumát kipróbáltam a balettól, a kosárlabdán, súlyzós edzésen és táncon át a jógáig, amelyek közül a súlyzós edzés és a tánc jelenleg is az életem része. A saját és környezetem egészsége nagyon fontos számomra, és szeretnék segíteni az embereknek az egészségük megőrzésében, ezért 2014-ben svéd-és gyógymasszőr lettem. A WuShuang DaoYin® gerincterápiás tornával néhány évvel ezelőtt találkoztam egy ismerősöm ajánlása által, aki a gerincsérvét a torna segítségével gyógyította meg. Ez egy olyan kétséget nem hagyó bizonyíték volt számomra, ami után magam is kipróbáltam és megtapasztaltam a torna jótékony hatását. Ezután pedig elvégeztem a Shennong Intézet WuShuang DaoYin® gerinctorna oktató képzését.

WuShuang DaoYin® gerinctorna óráimat mindenkinek ajánlom, de ha az alábbiak bármelyike igaz rád, akkor az óráimon a helyed 😊:

  • Ülő munkát végzel
  • Fáj a hátad 
  • Fáj a derekad
  • Stresszesnek érzed magad
  • Szeretnéd rugalmasabbá tenni a tested

A lágy zenére végzett mozgás során ellazítjuk a tested, majd erősítjük a gerinc menti és mély izmokat, tápláljuk a porckorongokat. A meridián gyakorlatokkal pedig a belső szervekre is jótékonyan hatunk. 

Gyere el óráimra hétfő és péntek este 8-tól és tegyünk együtt a gerinced egészségéért! 😊