Szávai Karesz

Sziasztok, Karesz vagyok.

Kiskorom óta vízilabdázom, amit a mai napig is versenyszerűen űzök. Több évet játszottam külföldi csapatoknál, így volt szerencsém megismerni más országok sportkultúráját is. Hétköznapjaim a sportolás és a testmozgás körül forognak. Sportolóként tudom, hogy mire kell figyelni annak érdekében, hogy a legjobb teljesítményt hozzuk ki magunkból. Mivel szenvedélyemmé vált a sport, ezért szerettem volna profi szintre emelni a tudásom, így esett a választás arra, hogy a szakmában elismert Fitness Akadémián tanuljak, ahol elvégeztem a Fitness Instruktor képzést.

Február elejétől elkezdtem az erőnléti edzői képzést és annak elvégzését követően is szeretnék további szakmai tanfolyamokon részt venni. Fontosnak tartom a folyamatos tanulást és önképzést, a munkám során pedig nagy hangsúlyt fektetek az aktuális trendek megismerésére és elsajátítására, melyeket az edzéseim során alkalmazni tudok. A konditermi gépek használata mellett szeretem funkcionális jellegű gyakorlatokkal is színesíteni az edzéseket. 

Munkám során a célom az, hogy a megszerzett tudásomat maximálisan átadjam az embereknek annak érdekében, hogy ők is hozzám hasonló szenvedéllyel csinálják az edzéseket és ezáltal sikereket érhessenek el. A sport azt tanította, hogy mindig legyek lelkiismeretes és kitartó, és ezt az életem minden területén igyekszem szem előtt tartani.