Varga Lili

Varga Lili vagyok, közgazdász végzettséggel rendelkezem kereskedelem és marketing szakon. Mivel röplabdás múltam van ezért a sport és az egészséges életmód a mindennapjaim része. A röplabda megtanított a csapatban való együttműködésre is. Szeretek másoktól tanulni, úgy gondolom az alázat minden területen fontos tényező. A vendégeimnek szeretném átadni ezt a mentalitást és egyensúlyt eredményezni az életükbe. 2022. decemberében végeztem el a YogaSecrets Akadémián a Hatha200 jógaoktatói képzést, több év gyakorlás után. Mit fogsz tapasztalni az óráimon? Egyfajta megkönnyebbülés. Az órák idejében csak magadra kell összpontosítanod semmi másra. Segíteni fogok a fejlődésben, ha egészségtudatosabban szeretnél élni, több önbizalomra van szükséged, elfogadóbb szeretnél lenni nem csak a környezeteddel de önmagaddal szemben is vagy csak szeretnéd kikapcsolni az elmédet és relaxálni. Természetesen, ha éppen minden energiádat ki szeretnéd adni és egy dinamikusabb órára vágysz arra is lesz lehetőséged. Az órámat követően teljesen megújulva kezdheted/folytathatod vagy zárhatod a napodat.


“Fat burning” jóga – kezdőknek IS:
A dinamikus jógák alapja a légzéskontroll. Az óra elején a ráhangolódás során a légzésre összpontosítunk. Ezt követően figyelve arra, hogy a test mit “kíván” átmozgatjuk az izületeket. A gyakorlás során egyéni napüdvözleteket fogunk végezni, melyben a sikerélmény határtalan. Erősítésre számíthatsz, de megerőltetésre nem! Cél a fejlődés és a motiváltság megtartása. Lépj ki a komfortzónádból és élvezd az óra végi relaxáción a jótékony hatásokat.


Detox jóga – kezdőknek IS:
A hét zárása nagyon fontos, hogy újult erővel indíthassuk az új hetet. Ezen az órán könnyen el tudjuk engedni mindazt, amire nincs szükségünk a következő hétre. Ebben a 60 percben elmélyedünk az asanákban, hogy az elménket tisztítsuk, valamint sok csavaró asanát fogunk alkalmazni, hogy a testünk anyagcseréjét segítsük. Az óra végi teljes ellazulás pedig a lélek teljes harmonizálását eredményezi.