Szolgáltatások

A terem több mint 2000 négyzetméteren terül el. A konditermi gépparkban több mint 100 gép található, az amerikai Hoist által gyártott Impulse márkájú, és az olasz Panatta csúcsminőségű gépekkel felszerelve. Külön Cardio résszel, és gyógytorna sarokkal is várunk titeket, ahol a nyújtáshoz, bemelgítéshez, regenerálódáshoz, személyi edzésekhez áll rendelkezésre teljes eszköztár!

A csoportos órák kedvelőinek egy 160 négyzetméteres Aerobic, és egy több mint 80 négyzetméteres Cross terem áll rendelkezésükre. Ezeket a területeket is, amikor épp nincsen bennük csoportos óra, bátran lehet használni egyénileg, és a személyi edzések keretein belül egyaránt!

Álló és fekvő szoláriumunk is megtalálható az edzőteremben, valamint Finn szaunánk, mellette pedig hangulatos pihenőrészünk is , így az edzés után is tökéletesen jól tudjátok érezni magatokat, teljes kikapcsolódást és sportélményt átélve.

A teremben 2018 tavaszától a kinti edzőterasz is üzemel, melyen kinti géppark, több mint 20 napozófotel, szabadtéri zuhanyzó, és CROSS eszközök is megtalálhatók. Igazi beach hangulatú részt létre hozva ezáltal.

Várunk titeket!

További, friss infók, képek, nyereményjátékok: https://www.facebook.com/victoryasiacenter/

A teremről a fotókat az alábbi linken találtok: https://www.victoryfitness.hu/asiacenter/galeria