Csoportos órák

A Victory Fitnessben 130 m2 területű, tükrökkel és mindennemű szükséges eszközzel (funkcionális és aerobik órákhoz egyaránt) felszerelt teremben zajlanak a csoportos órák, ahol többféle óratípust is ki lehet próbálni. Az alábbiakban igyekszünk segítséget nyújtani vendégeinknek, hogy edzéscéljuknak megfelelően melyik óratípust válasszák.

Kardió, állóképesség
Erő, izomfejlesztés
Nehézségi fokozat
Alakformáló

Alakformáló

Egyszerű, jól követhető óra, ahol a fő izomcsoportok erősítésén van a hangsúly. Ebben az óratípusban a callanetics és a kicsit dinamikusabb konditorna elemei ötvöződnek kellemes zenére. Kiváló tonizáló hatású, teljes testet átmozgató óra.

kardió
erő

KÖZEPES

Kezdők is bátran jöhetnek
Zsírégető

Zsírégető

Közepes intenzitású, egyszerű lépéskombinációval és erősítéssel, mely a pulzusunkat folyamatosan a zsírégető zónában tartja. Ez egy olyan óratípus, ahol a terhelési intenzitás váltogatásával átmozgatjuk a test izomzatát, megdolgoztatjuk a keringési rendszert, és ezzel elérjük a "szálkásító" hatást.

kardió
erő

KÖZEPES

Kezdők is bátran jöhetnek
TRX

TRX

Az amerikai haditengerészet elit alakulata fejlesztette ki a TRX-et, amely mára, az egyik leginnovatívabb eszközzé vált világszerte. A TRX egy funkcionális tréning eszköz, amely hevederekből és fogókból áll, állítható a magassága, ezzel a nehézségi foka is. Előnye, hogy egyszerre több izomzatot megdolgoztatunk a saját testsúlyunkkal.

kardió
erő

KÖZEPES

Eszköz beállítással variálható a nehézségi fokozat
Spinning

Spinning

A spinning edzőteremben végzett, magas intenzitású, zenés kerékpáros aerobik óra. Az egyik legkiválóbb kardió edzés, mely egyszerre fejleszti a testet és a lelket, a mentális képességeket és az állóképességet is. A spinning-gel, akár 700-800 kalóriát is elégethetünk egy óra alatt, amelynek jelentős része szénhidrát. A Victory fitnessben 10db Johnny G kerékpárral szolgálunk, előre való bejelentkezés az órára ajánlott.

kardió
erő

KÖZEPES

Spinracing

Spinracing

A Spinracing programban a kerékpározás és az aerobik elemei ötvöződnek, hiszen az edzést egyszerű, koreografált karmunka teszi színesebbé és hatékonyabbá. Hatékony állóképességi terhelés, zsírégetés, alakformálás.

kardió
erő

KÖZEPES

Kangoo

Kangoo

A rugalmas elipszisre épült Kangoo cipőben végzett gyakorlatsor kiválló állóképességfejlesztő tréning, mely alatt a bemelegítést követően egyszerűen követhető mozdulatsort tanít be az oktató élvezetes zenére.

kardió
erő

KÖNNYŰ

Könnyen követhető koreográfia
Hot Iron

Hot Iron

Az egyik leghatékonyabb zsírégető, alakformáló edzésmódszer. Csoportos, zenére végzett, egész testet megmozgató súlyzórudas, erő-állóképességi edzés, ahol a súlyok nagyságát az edzettségi szintnek megfelelően segítek a vendégeknek kiválasztani. Először a cél a helyes technika elsajátítása, mivel ízületeink megóvása a legfontosabb. Periódusokból álló edzéstervet követünk, ami biztosítja az izmok megfelelő fejlődését. (Hot Iron 1, Hot Iron 2, Hot Iron Cross) A súlyok nagyságát fokozatosan, személyre szabottan emeljük.

kardió
erő

KÖZEPES

Pilates

Pilates

Komplex mozgásfajta, amely során nagy hangsúlyt fektetünk a törzsizmok (elülső, oldalsó, hátulsó törzsizmok), a csípő környéki izmok erősítésére és nyújtására, a gerinc mozgékonyságának fejlesztésére, speciális légzéstechnika alkalmazásával. Rendszeres gyakorlásával szép, szálkás és rugalmas izomzatot érhetünk el, feszes lesz a testünk, csökken az izmok, ízületek sérülékenysége. Fejleszti a testtudatunkat, a testtartásunkat és az egyensúlyérzékünket. Az ízületeink mozgékonysága nő, azaz a hajlékonyság fokozódik. Óra végére nemcsak a testre, hanem a lélekre gyakorolt jótékony hatását is érezhetjük, felfrissülünk.

kardió
erő

KÖNNYŰ

Lassú testmozgás, minden korosztály számára ajánlott
Gerinctréning

Gerinctréning

Olyan speciális óra, ahol a hát és gerinc izmok erősítése a fő cél. Mindezek mellett védjük az ízületeket és javítjuk a tartást.

kardió
erő

KÖNNYŰ

Lassú testmozgás, minden korosztály számára ajánlott
Cross Training

Cross Training

Magas intenzitású, intervall edzés. Az órán saját testsúllyal, és egyéb eszközökkel (TRX, kötelek, tárcsák, szalagok…) végzünk természetes, illetve szabadgyakorlati alapformájú gyakorlatokat. Mindenki számára megfelelő mozgásforma lehet, hiszen időre, vagy egyéni ütemben az edzettségi szintnek megfelelően dolgozunk.

kardió
erő

NEHÉZ

Igazi kihívás