BEJELENTKEZÉS AZ OPTIME RENDESZRBE
Nyitvatartás H-P:  6:00-22:00 Sz-V: 8:00-20:00

Victory Fitness Káposztásmegyer

1048 Budapest, Homoktövis u. 1. | budapest@victoryfitness.hu | +36 1 788 5229
slide

Új videóink már elérhetők!

Kedves Vendégeink!

Felkerültek az internetre új óratípusaink bemutatóvideói, mely segítséget jelenthet sokaknak ahhoz, hogy kicsit jobban belelásson milyen gyakorlatokat, edzésmódszereket alkalmaznak edzőink ezeken a csoportos órákon, vagy személyi edzéseiken.

Ha többet szeretnél megtudni óráinkról, edzőinkről, kattints a "Bővebben" fülre.BodyXpert, a funkcionális edzések legkikapcsolóbb, legszórakosztatóbb, egyik leginkább fejlesztő speciális vállfaja! Nagy Tomi edzőnk a Jégpalotai teremben ilyen órát jelenleg még nem, személyi edzéseket viszont tart, melyekre pontosan ezt a funkcionális szemléletet, mindig kihívást állító, fejlesztő edzői hitvallást hozza, nem véletlenül keresik fel olyan sokan!
 Hot-Iron, a lehető legatletikusabb, legformásabb női alak kialakításáért, azoknak, akik nem bízzák a véletlenre a nyári bomba alakjukat! Rékasi Andit kell keresni, akár csoportos órákon, akár személyi edzéseken, ha valaki a tökéletesen esztétikus női megjelenést tűzi ki célul.
 Zsírégető Step Bartinai Ágival és Újpesten Benigni Ildivel, a vékony derékért, izzasztó, igazán pörgős, zenés órák kedvelőinek!
 Várunk titeket ezen kívül még rengeteg más csoportos órával is! Legfrissebb órarendünket keressétek mindig itt az oldalon az órarend menüpontban, vagy a facebook oldalunkon a képek közt.

Sportolni jó! Ne felejtsétek, nyárig még kettő hónap áll rendelkezésünkre, most kell igazán tudatosnak lenni! Várunk minden lelkes sportolni vágyót a lehető legteljesebb eszközparkkal és edzői gárdával!