BEJELENTKEZÉS AZ OPTIME RENDESZRBE
Nyitvatartás H-P:  6:00-22:00 Sz-V: 8:00-20:00

Victory Fitness Káposztásmegyer

1048 Budapest, Homoktövis u. 1. | budapest@victoryfitness.hu | +36 1 788 5229

Szolgáltatások

 A Jégpalotában található Victory Fitness Budapest IV. kerületi lakosainak közkedvelt fitness komplexuma, immáron 2 emeleten

 

A 1300 m2-es Fitness Központunkban TechnoGym és Life Fitness erősítő és cardio gépek állnak vendégeink rendelkezésére valamint egyedülálló 200n m2-es kültéri CrossFit parkkal is rendelkezünk.

ALAPSZOLGÁLTATÁSAINK: kondicionáló, nyújtó és cardio részleg, csoportos foglalkozásra alkalmas (aeorbic, spinning és CrossTraining) terem, szauna, szolárium. Ingyenes extra szolgáltatások: parkolás és nyílt Wi-Fi. 

Csoportos foglalkozásokra egy olyan terem áll rendelkezésre, mely a Spinning, Aerobic, és funkcionális Cross órákra is alkalmas, felszereltségének köszönhetően. Széleskörű óra választékot kínálunk, amelyet folyamatosan bővítünk a trendeknek megfelelően: Alakformáló, Zsírégető, Step aerobic, Full-Body, Zumba, Spinning, SpinRacing, Jóga, Gerinc torna, Pilates, TRX, funkcionális Cross training.

A vendégek igényeinek kielégítéséről udvarias kiszolgálás mellett, szakmailag jól képzett oktatókkal, a kornak, az egészségi és edzettségi állapotnak megfelelő erősítő, állóképesség fejlesztő, zsírégető edzés programok összeállításával gondoskodunk. Edzés után Scitec, Biotech, Panhellen táplálékkiegészítő és Vitaminbár kínálatunk garantál további felfrissülést!

A Victory Fitness látogatására, eszközeinek használatára, az órákon és a foglalkozásokon történő részvételre vonatkozó feltételeket a Házirend tartalmazza.