Főoldal

Hosszabb nyitva tartással várunk

HOSSZABB NYITVA TARTÁS!
Sajnos továbbra is csak versenyengedéllyel rendelkezőket tudunk fogadni, de már hosszabb nyitva tartással várunk! Hétköznap 6-21:30-ig
Hétvégén 8-20:00-ig
Ha nem rendelkezel versenyengedéllyel, akkor érdeklődj a recepciónkon.
Szoláriumunk is újra nyitva áll, egy jó edzés után barnulni is tudtok!
A maszk viselése továbbra is mindenhol kötelező kivéve edzés közben a küzdőtéren.
Várunk sportolni.

Továbbra is várjuk a versenyengedéllyel rendelkezőket!

Kedves Sporttárs!
NYITVA MARADUNK!
Versenyengedéllyel rendelkezők számára ugyan úgy ahogy eddig nyitva leszünk!Kérjük a járványügyi szabályokat továbbra is betartani!A maszk használata csak a küzdőtéren edzés közben nem kötelező, minden más közösségi térben igen!
H-P: 07:00 – 19:00, SZ-V: 08:00 – 19:00
Várunk sportolni!

promo-video-erd

Tekintsétek meg termünk bemutatkozó filmjét!

Gold bérlet 8990

Gold bérlet – A nagyok klubja

Új év, új célok/kihívások és persze új sikerek! Válaszd a Victory GOLD bérletet és érd el kitűzött céljaid velünk! Legyen a sport a mindennapjaidban! Várunk sportolni!

instagram logo

Kövess minket Instagramon!

Kövess minket instagramon és értesülj mindig a legújabb/legfrissebb történésekről azonnal!  www.instagram.com/victoryfitnesshu

Válts Victory Gold-ra!

A Victory GOLD bérletkonstrukcióval havi 8990 Forintos áron sportolhatsz, korlátlan konditermi edzéssel, és csoportos óra látogatással! Ajándék 5 napijegy kupon, mellyel olyan ismerőseidet hívhatod el ingyen edzeni, akik még nem jártak nálunk!

Gál Sándor Promo

Tudj meg többet a táplálékkiegészítőinkről II.

Ebben a Rovatunkban egy-egy profi személyi edzőnk mondja el, melyik táplálékkiegészítő típusokról mit érdemes tudni. Ezúttal Gál Sanyi mesél a Nitrogén-oxid fokozókról.

táplálékkiegészítők I.

Tudj meg többet a táplálékkiegészítőinkről I.

Ebben a Rovatunkban egy-egy profi személyi edzőnk mondja el, melyik táplálékkiegészítő típusokról mit érdemes tudni. Ezúttal Jakab Móni mesél a Zsírégetőkről!