BEJELENTKEZÉS AZ OPTIME RENDESZRBE
Nyitvatartás H-P:  6:00-22:00 Sz-V: 8:00-20:00

Victory Fitness Érd

2030 Érd, Budai út 13. | erd@victoryfitness.hu | +36 23 385 823

Csoportos órák

A Victory Fitnessben 80nm-es tükrökkel felszerelt teremben zajlanak a csoportos órák, ahol többféle óratipust is ki lehet próbálni. Az alábbiakban igyekszünk segítséget nyújtani vendégeinknek, hogy edzéscéljuknak megfelelően melyik óratípust válasszák.

Óratípusok

 

 

 

KARDIÓ/

ÁLLÓKÉPESSÉG

ERŐ/IZOM-

FEJLESZTÉS

NEHÉZSÉGI

FOKOZAT

ALAKFORMÁLÓ

Egyszerű, jól követhető óra, ahol a fő izomcsoportok erősítésén van a hangsúly. Ebben az óratípusban a callanetics és a kicsit dinamikusabb konditorna elemei ötvöződnek kellemes zenére. Kiváló tonizáló hatású, teljes testet átmozgató óra.

KÖZEPES

KEZDŐK IS
BÁTRAN
JÖHETNEK

ZSÍRÉGETŐ

Közepes intenzitású, egyszerű lépéskombinációval és erősítéssel, mely a pulzusunkat folyamatosan a zsírégető zónában tartja. Ez egy olyan óratípus, ahol a terhelési intenzitás váltogatásával átmozgatjuk a test izomzatát, megdolgoztatjuk a keringési rendszert, és ezzel elérjük a "szálkásító" hatást.

 

KÖZEPES

KEZDŐK IS
BÁTRAN
JÖHETNEK

CROSSFIT TRAINING

Magas intenzitású, intervall edzés. Az órán saját testsúllyal, és egyéb eszközökkel (TRX, kötelek, tárcsák, szalagok…) végzünk természetes, illetve szabadgyakorlati alapformájú gyakorlatokat.

Mindenki számára megfelelő mozgásforma lehet, hiszen időre, vagy egyéni ütemben az edzettségi szintnek megfelelően dolgozunk.

NEHÉZ

IGAZI KIHÍVÁS

SPINNING

A spinning edzőteremben végzett, magas intenzitású, zenés kerékpáros aerobik óra. Az egyik legkiválóbb kardió edzés, mely egyszerre fejleszti a testet és a lelket, a mentális képességeket és az állóképességet is. A spinning-gel, akár 700-800 kalóriát is elégethetünk egy óra alatt, amelynek jelentős része szénhidrát. A Victory fitnessben 10db Johnny G kerékpárral szolgálunk, előre való bejelentkezés az órára ajánlott.

KÖZEPES

ZUMBA

A zumba Dél-Amerkából származik és egy véletlen folytán vált a világon ismert fitness edzésprogrammá. Minden testrészt megmozgató, forró latin ritmusokkal, széles körű világtáncokkal tarkított fitness program. Fő mozgató rugója a Latin-amerikai táncok. A koreográfiában többféle tánc is szerepel, mint például a salsa, merengue, samba, rumba, de szintén megtalálhatóak benne az afrikai törzsi táncok nyomai is. zsírégető-izzasztó, és alakformáló is egyben, de közben olyan, mint egy táncóra anélkül, hogy fölöslegesen terhelnénk koreográfiával az órát.

 

 

KÖNNYŰ

KÖNNYEN KÖVETHETŐ
KOREOGRA

KÖREDZÉS

A test főbb izomcsoportjai átmozgatásával lehetőségünk nyílik a jó kondíció elérésére, vagy akár fogyásra is, sőt egyes edzők szerint nehezen fogyóknál, vagy stagnáló időszakban ez a módszer lehet a megoldás. Az intenzitás a terjedelem a pihenő idő és a gyakorlatok variálásával más és más célt érhetünk el. Illetve a gyakorlatok változtatása, nehezítése ajánlott az adott cél elérése érdekében, mert ezek az ingerek hamar alkalmazkodást válthatnak ki. Különböző edzettségű emberek is végezhetik egyszerre.

KÖZEPES

PILATES

Olyan testi-lelki (szellemi) összhangot teremtő edzésmódszer, amely a jógát a legújabb fitness irányzatokkal ötvözi. Gyakorlatai mentesek mindenféle erőltetett mozdulattól, kicsavarodott testhelyzettől. Erősíti a törzs izmait, megelőzi a gerincproblémák kialakulását, növeli az önbizalmat. Nyújtó-lazító.

KÖNNYŰ

LASSÚ MOZGÁS
MINDEN
KOROSZTÁLY
SZÁMÁRA
AJÁNLOTT

GERINCJÓGA

A mindennapok káros terhelését (ülő életmód) hatékonyan ellensúlyozó mozgásrendszer lépésről-lépésre haladva, jóleső érzések kíséretében (a feszültség folyamatos oldásával) éri el a célját: a teljes testi-lelki megújulást.

KÖNNYŰ

LASSÚ MOZGÁS
MINDEN
KOROSZTÁLY
SZÁMÁRA
AJÁNLOTT

FULL-BODY

Könnyen követhető, zsírégető, alakformáló hatású, teljes testet átmozgató óra változatos zenei-, ritmus- és zenei világgal.

KÖZEPES

KANGOO

A rugalmas elipszisre épült Kangoo cipőben végzett gyakorlatsor kiválló állóképességfejlesztő tréning, mely alatt a bemelegítést követően egyszerűen követhető mozdulatsort tanít be az oktató élvezetes zenére.

KÖZEPES

TRX

  Az amerikai haditengerészet elit alakulata fejlesztette ki a TRX-et, amely mára, az egyik   leginnovatívabb eszközzé vált világszerte. A TRX egy funkcionális tréning eszköz, amely hevederekből és fogókból áll, állítható a magassága, ezzel a nehézségi foka is. Előnye, hogy egyszerre több izomzatot megdolgoztatunk a saját testsúlyunkkal.

 

KÖZEPES