Csoportos órák

A Victory Fitnessben 80nm-es tükrökkel felszerelt teremben zajlanak a csoportos órák, ahol többféle óratípust is ki lehet próbálni. Az alábbiakban igyekszünk segítséget nyújtani vendégeinknek, hogy edzéscéljuknak megfelelően melyik óratípust válasszák.

Kardió, állóképesség
Erő, izomfejlesztés
Nehézségi fokozat
Alakformáló

Alakformáló

Egyszerű, jól követhető óra, ahol a fő izomcsoportok erősítésén van a hangsúly. Ebben az óratípusban a callanetics és a kicsit dinamikusabb konditorna elemei ötvöződnek kellemes zenére. Kiváló tonizáló hatású, teljes testet átmozgató óra.

kardió
erő

KÖZEPES

Kezdők is bátran jöhetnek
Zsírégető

Zsírégető

Közepes intenzitású, egyszerű lépéskombinációval és erősítéssel, mely a pulzusunkat folyamatosan a zsírégető zónában tartja. Ez egy olyan óratípus, ahol a terhelési intenzitás váltogatásával átmozgatjuk a test izomzatát, megdolgoztatjuk a keringési rendszert, és ezzel elérjük a "szálkásító" hatást.

kardió
erő

KÖZEPES

Kezdők is bátran jöhetnek
Cross Training

Cross Training

Magas intenzitású, intervall edzés. Az órán saját testsúllyal, és egyéb eszközökkel (TRX, kötelek, tárcsák, szalagok…) végzünk természetes, illetve szabadgyakorlati alapformájú gyakorlatokat. Mindenki számára megfelelő mozgásforma lehet, hiszen időre, vagy egyéni ütemben az edzettségi szintnek megfelelően dolgozunk.

kardió
erő

NEHÉZ

Igazi kihívás
Spinning

Spinning

A spinning edzőteremben végzett, magas intenzitású, zenés kerékpáros aerobik óra. Az egyik legkiválóbb kardió edzés, mely egyszerre fejleszti a testet és a lelket, a mentális képességeket és az állóképességet is. A spinning-gel, akár 700-800 kalóriát is elégethetünk egy óra alatt, amelynek jelentős része szénhidrát. A Victory fitnessben 10db Johnny G kerékpárral szolgálunk, előre való bejelentkezés az órára ajánlott.

kardió
erő

KÖZEPES

Zumba

Zumba

A zumba Dél-Amerkából származik és egy véletlen folytán vált a világon ismert fitness edzésprogrammá. Minden testrészt megmozgató, forró latin ritmusokkal, széles körű világtáncokkal tarkított fitness program. Fő mozgató rugója a Latin-amerikai táncok. A koreográfiában többféle tánc is szerepel, mint például a salsa, merengue, samba, rumba, de szintén megtalálhatóak benne az afrikai törzsi táncok nyomai is. zsírégető-izzasztó, és alakformáló is egyben, de közben olyan, mint egy táncóra anélkül, hogy fölöslegesen terhelnénk koreográfiával az órát.

kardió
erő

KÖNNYŰ

Könnyen követhető koreográfia
Köredzés

Köredzés

A test főbb izomcsoportjai átmozgatásával lehetőségünk nyílik a jó kondíció elérésére, vagy akár fogyásra is, sőt egyes edzők szerint nehezen fogyóknál, vagy stagnáló időszakban ez a módszer lehet a megoldás. Az intenzitás a terjedelem a pihenő idő és a gyakorlatok variálásával más és más célt érhetünk el. Illetve a gyakorlatok változtatása, nehezítése ajánlott az adott cél elérése érdekében, mert ezek az ingerek hamar alkalmazkodást válthatnak ki. Különböző edzettségű emberek is végezhetik egyszerre.

kardió
erő

KÖZEPES

Pilates

Pilates

Olyan testi-lelki (szellemi) összhangot teremtő edzésmódszer, amely a jógát a legújabb fitness irányzatokkal ötvözi. Gyakorlatai mentesek mindenféle erőltetett mozdulattól, kicsavarodott testhelyzettől. Erősíti a törzs izmait, megelőzi a gerincproblémák kialakulását, növeli az önbizalmat. Nyújtó-lazító.

kardió
erő

KÖNNYŰ

Lassú mozgás, minden korosztály számára ajánlott
Gerincjóga

Gerincjóga

A mindennapok káros terhelését (ülő életmód) hatékonyan ellensúlyozó mozgásrendszer lépésről-lépésre haladva, jóleső érzések kíséretében (a feszültség folyamatos oldásával) éri el a célját: a teljes testi-lelki megújulást.

kardió
erő

KÖNNYŰ

Lassú mozgás, minden korosztály számára ajánlott
Full Body

Full Body

Könnyen követhető, zsírégető, alakformáló hatású, teljes testet átmozgató óra változatos zenei-, ritmus- és zenei világgal.

kardió
erő

KÖZEPES

Kangoo

Kangoo

A rugalmas elipszisre épült Kangoo cipőben végzett gyakorlatsor kiváló állóképesség fejlesztő tréning, mely alatt a bemelegítést követően egyszerűen követhető mozdulatsort tanít be az oktató élvezetes zenére.

kardió
erő

KÖZEPES

TRX

TRX

Az amerikai haditengerészet elit alakulata fejlesztette ki a TRX-et, amely mára, az egyik leginnovatívabb eszközzé vált világszerte. A TRX egy funkcionális tréning eszköz, amely hevederekből és fogókból áll, állítható a magassága, ezzel a nehézségi foka is. Előnye, hogy egyszerre több izomzatot megdolgoztatunk a saját testsúlyunkkal.

kardió
erő

KÖZEPES