Órarend

Csoportos óráink

Alakformáló óra

Élvezetes, produktív és egyszerűen követhető erő-állóképességet fejlesztő gyakorlatokat végzünk, melyek a teljes testet átmozgatják. Kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlott.

Zsírégető

Pörgős, rendkívül jó stresszlevezető óra. Az edzésen a magas intenzitású mozgásokat alacsony intenzitású szakaszok váltják. Kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlott.

Has-Láb-Popsi

Ez az óratípus specifikusan erre a három területre összpontosít. Dinamikus, jó hangulatú, koreográfia nélküli, de hatékony edzés. Kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlott.

Gerinctréning

Az óra központjában a tartásjavítás, rugalmasság és stabilitás fejlesztése, mobilizálás, mély izmok erősítése és a lazítás áll. Egészség megőrzése, javítása érdekében mindenkinek ajánlott.

Step alakformáló

Step pados, közkedvelt, kicsit táncosabb,nők egyik kedvenc órája mivel sok popsi, comb, has gyakorlatokat végzünk.

Kangoo

  • 80%-al csökkenti az izületi és gerinc sérülések kialakulásának veszélyét
  • Erősíti a szívet, a tüdőt és az immunrendszert
  • Kiemelkedően, 12-18%-al növeli az oxigénfelvételt
  • 25%-al több kalóriát éget el, mint más edzésformák: Hatékony zsírégetést tesz
  • lehetővé, ami hozzájárul az esztétikus test kialakításához
  • Javítja a koordinációt és az egyensúlyt
  • Fokozza a fizikai erőnlétet és az izomtónust
  • Biztonságos eszköz, melynek használatát könnyű elsajátítania bármely korosztálynak
  • Szórakoztató és motiváló edzésforma

Spinning

Erőteljes kardió edzés, leghatékonyabb zsírégető, ha jó sok kalóriát szeretnél égetni (akár 700-at is égethetsz ezzel a mozgásformával egy óra alatt).

Trx köredzés

Minden olyan embernek ajánlom, aki érdeklődik a nagy intenzitású edzések iránt, akit foglalkoztat maga a trx eszköz. Óráimon több állomás található mindegyik egy-egy izomcsoportra,közötte pont annyi pihenővel, hogy át érjünk egyik állomásról a másikra. Ha minden állomás megvolt minimális pihenő, hogy felkészüljenek a következő megpróbáltatásra.

Core training

A core edzés hozzá járul a sérülések és krónikus derékfájások megelőzésében. A sportolók erőnlétének meg növelésében elengedhetetlen . A core-izmok feladata az ágyéki szakasz beleértve a gerinc stabilizálását, az egyes mozgások kivitelezése közben. És ez nem csak ezen izmok erején, hanem a megfelelő időben, mértékben és módon történő kontrakciójukon,mozgásláncban bekapcsolódásukon múlik. A helyes testtartás, a mozgáskoordináció és a mozgás szervrendszerének egészsége egyaránt attól függ, hogy képesek vagyunk-e fenntartani és reflexesen szabályozni a mély és felszíni rendszer egyensúlyát.

Pilates

Hangulatos zenékre edzünk kíméletesen, de hatásosan! A pilates a jóga, a gimnasztika és a balett elemeit ötvözi. Nagy hangsúlyt fektetünk a prevencióra, a hajlékonyság fejlesztésére. 

Power body

Pörgős köredzés haladóknak, súlyokkal, funkcionális elemekkel. 

Alakformáló/zsírégető

Klasszikus aerobik óra, változatos eszközökkel, könnyen követhető lépés kombinációkkal.

Zumba

A zumba Kolumbiából származó, könnyen elsajátítható mozgásforma. Aerobik és tánc is egyben. A latin ritmusok, mint salsa, cumbia, merengue és reggaeton, biztosítják a vérpezsdítő hangulatot az órákon, míg a pörgős tánclépésekfelelnek a zsírégető hatásért. Nem véletlen hogy a zumbavilágszerte népszerűvé vált!

Gyere és próbáld ki Te is!