Szolgáltatások

Érd központjában található Victory Fitness a város legújabb fitness komplexuma

A 600 m2-es Fitness Központunkban TechnoGym és Life Fitness erősítő és cardio gépek állnak vendégeink rendelkezésére valamint egy aerobik terem csoportos órákra.

ALAPSZOLGÁLTATÁSAINK: kondicionáló, nyújtó és cardio részleg, csoportos foglalkozásra alkalmas (aeorbic és spinning) terem, szauna, szolárium. Ingyenes extra szolgáltatások: parkolás, Wi-Fi.
Erősítésre Technogym és Life Fitness lapsúlyos kondicionáló gépek, cardio edzésre Life Fitness gépek várják vendégeinket.

Csoportos foglalkozásokra egy aerobic terem és spinning terem áll rendelkezésre. Széleskörű óra választékot kínálunk, amelyet folyamatosan bővítünk a trendeknek megfelelően: Alakformáló, Zsírégető, Step aerobic, Full Kondi, Zumba, Spinning, Spin Racing, Jóga, Gerinc torna, Pilates, TRX,Cross training.

A vendégek igényeinek kielégítéséről udvarias kiszolgálás mellett, szakmailag jól képzett oktatókkal, a kornak, az egészségi és edzettségi állapotnak megfelelő erősítő, állóképesség fejlesztő, zsírégető edzés programok összeállításával gondoskodunk. Edzés előtt, közben és után BioTech táplálékkiegészítő és Vitaminbár kínálatunk garantál további felfrissülést!

A Victory Fitness látogatására, eszközeinek használatára, az órákon és a foglalkozásokon történő részvételre vonatkozó feltételeket a Házirend tartalmazza.