Órarend

Kedves Vendégeink! Csoportos óráink egyelőre szünetelnek! Indulásukról Facebook oldalunkon adunk tájékoztatást!

Csoportos óráink

Stretching

A stretching órát mindenkinek ajánlom kortól és nemtől függetlenül. Sokan alábecsülik a jelentőségét a nyújtásnak, pedig a helyes tartáshoz, a megfelelő izommunkához, de már csak az egészséges mindennapokhoz is elengedhetetlen az izmok és ízületek megfelelő mobilitása. Már heti egy óra nyújtással sokat tehetsz magadért, ha rendszeresen végzed. Az órán elsajátíthatsz különböző nyújtástechnikákat és helyes kivitelezésüket. A leghétköznapibb céloktól, a magas szintű hajlékonyság fejlesztésig.

Kiknek ajánlom?

  • bármilyen korosztálynak;
  • ülőmunkát végzőknek, vagy olyanoknak, akik munkájukat hosszú ideig azonos testtartással végzik (fodrász, körmös – előre nyújtott karok)
  • bármilyen edzést végzőknek
  • azoknak, akik a hétköznapjaikat szeretnék megkönnyíteni. Fájó hát, merev váll…
  • azoknak, akik például le akarják tenni a spárgájukat vagy megcsinálni a tökéletes hidat.

Miért ajánlom?

  • edzéssel az izmok dolgoztatásával növelni szeretnénk az erejüket, méretüket, azonban hiába edzünk, ha a megdolgoztatott izmunk antagonistája (ellentétes mozgást végző izom) nem kellően laza, nem fogunk olyan mértékű eredményt elérni amilyet szeretnénk. Például: ha a csípőhorpaszod megrövidült, a feneked nem lesz kerekebb, hiába edzed.
  • elkerülhetőek a sérülések. Egy kellően laza izom sokkal rugalmasabb, ezáltal ellenállóbb a sérülésekkel szemben. (húzódás, részleges szakadás, szakadás)
  • növelve a mobilitásod, az erőfejlesztő gyakorlatokat is helyes mozgástartományban tudod végrehajtani.
  • visszaszerezheted a normál mozgástartományt.

Funkcionális köredzés:

Mi az a funkcionális köredzés?

Egy egész testet megmozgató, erősítő, állóképességet fejlesztő, a mindennapi mozdulatsorokon alapuló mozgásforma, mely során saját testsúlyunkkal, és számos funkcionális eszközzel végzünk gyakorlatokat. Az órán az alapos bemelegítést egy intenzív fő rész követi, ahol állomásokon dolgozunk, amelyek körökben ismétlődnek, meghatározott pihenési időkkel elválasztva egymástól. Ezután következik a jól megérdemelt nyújtás. Az órán garantált a jókedv, a jó zene, és a testet-lelket fitten tartó edzés. 😉

Intervall mix:

Az intervall mix óra erőfejlesztő elemek és magasabb intenzitású gyakorlatok kombinációjára épül, melyek felgyorsítják a szervezet anyagcsere folyamatait (ezáltal az egyik leghatékonyabb zsírégető módszer) és erősítik, formálják az izmokat. Nagy szeretettel várlak az óráimon!