BEJELENTKEZÉS AZ OPTIME RENDESZRBE
Nyitvatartás H-P:  6:00-22:00 Sz-V: 8:00-20:00

Victory Fitness Újpest

1048 Budapest, Homoktövis u. 1. | budapest@victoryfitness.hu | +36 1 788 5229

Rékasi Andi

Rékasi Andrea vagyok, aerobic oktatóként és személyi edzőként tevékenykedem. Gyerekkorom óta fontos szerepet játszik életemben a sport. Kezdetben atletizáltam, a fitnesszel 2008 óta foglalkozom. Tanulmányaimat a Fitness Companynál szereztem meg, majd később ezt bővítettem tanfolyamokkal (Kangoo Jumps, Hot Iron, Fanatic Jumps). Nagyon szeretem a csoportos órákat is, de a személyi edzés egy teljesen új lehetőséget nyitott számomra a sport területén. Itt sokkal személyesebben, koncentráltabban tudok foglalkozni a vendégeimmel, és egyénre szabottan tudom segíteni a fejlődésüket.

A megszerzett tudásom alapján szeretnélek segíteni abban, hogy elérd céljaidat és a legjobbat hozd ki magadból, személyre szabott edzéstervvel és étrenddel. Minden csak az akaraton múlik. Ha nagyon szeretnél valamit, azt előbb vagy utóbb, de el fogod érni.

Mivel nekem mindenem a sport a mozgás, ezért edzőként célom, hogy ezt Veled is megszeretessem.  Eszközöm a szakmai tudás mellett a jókedv és lelkesítés!

Te döntöd el, hogy a saját határaid meddig terjednek, és hogy melyiket mikkor döntöd le. Minden nap tegyél azért, amit kitűztél célul! Én úgysem hagyom, hogy feladd!

Végzettségek:

2014              Hot Iron Instruktor
2012              Fanatic Jumps Edző
2011              Kangoo Jumps Instruktor
2010              Fitness Company Sportedző