Órarend

Csoportos óráink

Mobility

Az óra célja a mozgásterjedelem növelése aktív izomzattal. Flexibilis, erős testért dolgozunk. Az óra célja az ízületek mozgásterjedelmének növelése testkontrollal. Tehát nem csupán nyújtás és gimnasztika, sokkal inkább nagy kiterjedésű erősítő gyakorlatokat tartalmazó edzés. Célunk a rugalmas, fájdalommentes és szabad mozgás, a mozgásszegény életmód tüneteinek csökkentése.

Ajánlom mindenkinek, aki többet szeretne tudni a testéről, jobb minőségű mozgásra és teljesítménynövelésre vágyik.

Box

A box aerobik óratípus ütéseken, rúgásokon alapuló, magas intenzitású mozgásforma, mely magában foglalja a saját testsúlyos, erősítő részt is. Rendkívül hatékonyan növeli az állóképességet, hiszen az óratípus fő célja a keringési rendszer fejlesztése. Mivel a dinamikus zenére történő munkavégzéssel számtalan kalóriát elégetünk, így a box aerobik egyben remek zsírégető is.

Step aerobik

Klasszikus, koreografált step aerobik.  Az óra során egy komplett koreográfiát építünk fel és sajátítunk el. Mindezt step alaplépésekből (mambo, chacha, stomp stb.) A kikapcsolódás garantált.

Tabata

Intenzív, változatos mozgásforma. Az erősítő gyakorlatokon át megjelennek a kardió jellegű, de lassabb, egyensúlyos feladatok, valamint talajgyakorlatok is. A cél a sokszínűség és a test teljeskörű átmozgatása.

Tabata edzés során négy perces köröket teljesítünk. Mindezt 20 mp munkavégzéssel és 10 mp pihenővel.

Alakformáló

Erősítő óratípus, ahol a cél a fő izomcsoportok (comb, fenék, has, törzs, kar) megdolgoztatása. Az edzés során könnyen követhető, változatos gyakorlatokkal formáljuk és erősítjük a testünket. A gyakorlatok végrehajtásához használunk step padot, kézi súlyzót, tárcsát és bokasúlyt.

Zsírégető

Közepes-magas intenzitású kardió óratípus, ahol kombináljuk a zsírégetést a tónusfokozással. Ezen az órán biztos fogsz találkozni step paddal, hiszen aerobik alaplépéseket kötünk össze erősítő gyakorlatokkal. A dinamikus munkavégzés mellett helyt kap a karizom erősítése kézi súlyzó segítségével, valamint az óra végi hasizom talajgyakorlat is.

Erőnléti edzés

Erőfejlesztő edzés, melyen nagy hangsúlyt fektetünk a mozgástanulásra, hogy aztán biztonságosan tudjunk nagy ellenállással dolgozni.

Funkcionális köredzés

Hatékony edzéstípus a testforma és a kondicionális képességek harmonikus fejlesztésére.

Zumba

A mai rohanós világban nagyon nagy szükség van a stressz levezetésre, amire a tánc egy tökéletes eszköz. Imádom a Zumbát, a legintenzívebb és legnőiesebb mozgásforma amivel valaha találkoztam. A bulis hangulat felpörget, közben ellazít, észrevétlenül formál és egy-egy megtanult koreográfia mindenkinek igazi sikerélményt ad.

Cardio intervall

Az óra 55 perc intenzív aerob gyakorlatokból áll. Közepes-, és magas intenzitású blokkok váltják egymást step pad és kézi súlyzó segítségével, folyamatosan, ( lehetőleg ) leállás nélkül. ( Extenzív intervall ) Kiváló állóképesség és erő állóképesség fejlesztő, és nem utolsó sorban zsírgyilkos edzés, amin 1 óra alatt akár 560 kcalt is leadhatsz intenzitásodtól függően.

Köredzés

Női és férfi vendégek körében egyaránt kedvelt óratípus, kortól és edzettségi állapottól függetlenül bárki végezheti. Köredzéseken időre dolgozunk változatos feladatokkal, instabil eszközöktől kezdve a kettlebellig. Állóképesség és erő állóképesség fejlesztésére kiváló választás. Minden izomra dolgozunk erősítő jellegű gyakorlatokkal és cardio (pulzusszám növelő) gyakorlatokkal színesítve. A törzsizmok minden edzésen hangsúlyt kapnak, hogy egy stabil, erős tartást el tudjunk érni, ellensúlyozva a derékbántalmakat. Minden órámon hangsúlyt fektetek a gyakorlatok helyes kivitelezésére, könnyítésére és nehezítésére, hogy kezdő és haladó is megtalálja a számára ideális terhelést.

Ha változatos edzésre vágysz izmosodnál, formálódnál válaszd a köredzést. Várok mindenkit szeretettel!

Stretching:

Az edzés célja a testi-lelki ellazulás. Az óra elején dinamikus nyújtó gyakorlatokkal készítjük fel a szervezetet, ezután pedig a statikus nyújtásokhoz való alkalmazkodást fejlesztjük.

Jóga

Szeretettel várlak Benneteket a jógaóráimon, ahol a mozgás, nyújtás és erősítés mellett átélhetjük együtt a lecsendesedést, elmélyülést és belső békét is. 

Az óra felépítése:

3-4 perc ráhangolódás 

7-8 perc bemelegítés

40 perc ászanák

8-10 perc relaxáció